Marknadsföring via sociala medier

Det pratas en hel del om att man bör ha en närvaro på nätet samt vara aktiv, men hur går det till i praktiken? Vilka kanaler och tjänster är relevanta för just er för att nå ut till er specifika målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt och samtidigt få resultat. Vi hjälper att hitta rätt i social media djungeln med allt från att identifiera de rätta kanalerna, skapa konton och profiler och göra upp en strategi för att nå bästa resultat. Vi kan även hjälpa till med att skapa högkvalitativt innehåll för dessa samt synkronisera de olika kontona och skapa ett enhetligt innehåll i linje med Er övriga marknadsföringsstrategi.

Aktivitet och relevant innehåll

Sociala medier är här för att stanna och det blir allt viktigare att synas och vara aktiv på de sajter som är relevanta för den strategi man gjort upp. Via sociala medier kan man skapa en personligare kontakt med kunderna, delge viktig information, svara på frågor och föra olika kampanjer. Det skapar ökad försäljning och ett starkare varumärke. Sammanfattat kan man säga att för att nå framgång på sociala medier så behöver man finnas där var ens målgrupp finns, vara aktiv, engagera dem och kommunicera med dem, erbjuda dem högkvalitativt och intressant innehåll.

Mangleis Creative erbjuder social media assistans

Vi vet hur viktigt det är att synas och vara aktiv på för ens egen del relevanta sajter och men det krävs både tid och kunskap, man kanske har tid men inte känner sig helt säker på hur eller så har man kunskapen men inte tid. Sociala medier är även en viktig del i SEO strategin (sökmotoroptimering) och genom att skapa relevant och högkvalitativt innehåll genom regelbundna uppdateringar så förstärker man företagets varumärke och skapar en personligare kontakt med sina kunder samtidigt som man förbättrar sina chanser att rankas högre på google.

Om ni känner att ni inte har tid eller möjlighet att skapa eller upprätthålla en aktiv närvaro på sociala medier så hjälper vi gärna till med allt från att identifiera, skapa konton och sköta om alla era sociala medier för er och uppdatera dem med relevant och högkvalitativt material. Hur ofta och i vilken utsträckning kan vi fundera ut tillsammans.

Ta kontakt och berätta om era social media behov!

Tillbaka till digitalbyråtjänster