Kataloger, Broschyrer, Affischer & Flyers

Även om man har en högkvalitativ tjänst eller produkt så är det inte tillräckligt. För att den skall nå ut på marknaden behöver den uppmärksamhet. En broschyr eller katalog är ett lätt och smidigt sätt att visa upp sitt företag, tjänster och produkter. Vi hjälper dig med allt ifrån ensidiga flyers, till beskrivande borschyrer och hela produktkataloger. Genom att arbeta med text, färg, bilder, format och material skapar vi kreativa lösningar som inspirerar. Vi hjälper dig från idé till färdig produkt.

Broschyrer

En broschyr är ett bra val om du vill förmedla mycket information genom text och bilder på samma gång. En broschyr fungerar i de flesta sammanhang och är ett kostnadseffektivt alternativ.

Affischer & Flyers

Affischer & flyers är förmånliga och ett bra sätt att snabbt nå ut med ett direkt budskap till sina kunder eller personer utanför ens egentliga kundgrupp med information om specifika tjänster och produkter.

Kataloger

Om man säljer produkter eller tjänster så är det viktigt att kunna visa upp vad man erbjuder på ett enkelt och smidigt sätt, och då är en katalog ett bra alternativ.

Visitkort utifrån Era behov

Visitkort används för att förse potentiella kunder, leverantörer och tillverkare med din kontaktinformation, men det kan också berätta vad ni gör och vad ni står för. I dagens samhälle är ett visitkort ofta den enda taktila kontakten mellan ditt företag och de som tar emot dem så det är viktigt att det står ut och lämnar ett bestående intryck. På nätet finns otaliga sidor var man kan beställa visitkort men de är inte direkt originella eller står ut från mängden. Mangleis Creative hjälper Er att göra Era visitkort till en del av er marknadsföring. Tillsammans med er tar vi reda på vad ni vill förmedla och hur ni vill använda era visitkort för att skapa en design som sticker ut ur mängden. Vi skräddarsyr en unik design för just era behov. Visitkortet kan ha en enkel utformning eller en mer iögonfallande – det är bara fantasin som sätter gränser. Ett väl designat visitkort ger ett bestående och professionellt intryck av dig och din verksamhet. Se till att alltid ha några visitkort med dig som du kan lämna över när du möter nya människor och knyter intressanta kontakter.

Etiketter och förpackningar

Utseendet på din produkt är ibland en avgörande del av ditt brand och förpackningen kan vara den enda vägledningen en kund har och då är det viktigt att produkten står ut från mängden för att kunden skall köpa just Er produkt och att den tydligt visar all väsentlig information på ett visuellt tillfredställande sätt.

Ta kontakt och berätta om era print och mässmaterials behov!

Tillbaka till reklambyråtjänster