Mangleis Creative är en resultatorienterad digital reklambyrå i Jakobstad med kostnadseffektiva lösningar inom marknadsföring och grafisk design. Vi är än så länge en relativt liten digital reklambyrå i Jakobstad men med stort hjärta, lång erfarenhet och stora visioner. Vårt motto är “if there is a will, there is a way”, och vi har inte endast viljan, men även kunskapen, erfarenheten, verktygen och specialexpertisen. Vårt mål är att ni når Ert mål, och om ni kan föreställa er det, så kan vi förverkliga det!

Mangleis Creative är en resultatorienterad digital reklambyrå i Jakobstad med kostnadseffektiva lösningar inom marknadsföring och grafiskdesign. Vi strävar efter att öka våra kunders synlighet, försäljning och varumärkes kännedom genom design, marknadsföring samt rådgivning. Vi erbjuder allt som kan tänkas behövas i marknadsföringsväg från logo till produktfotografering och sökmotor optimering och digitala marknadsförings strategier . Vi har även ett brett nätverk med samarbetspartners som hör till de bästa inom sin bransch som vi kan aktivera vid behov, om situationen eller projektet så kräver. Se våra tjänster

Mangleis Creatives är en resultatorienterad digital reklambyrå i Jakobstad med kostnadseffektiva lösningar inom marknadsföring och grafisk design. Våra tjänster riktar sig till alla företag, organisationer och föreningar som behöver nytt material, öka sin synlighet i gatubilden eller traditionell media eller på webben, vill öka sin försäljning, stärka sitt varumärke eller digitalisera sin kommunikation och försäljning. Vårt primära verksamhets område är Jakobstad med omnejd men vi betjänar företag över hela Finland. Oavsett om det handlar om ett engångs projekt eller ett längre samarbete så står vi till er tjänst. Mangleis Creative – kreativa lösningar, riktiga resultat! Läs här för mer info!

Copywriting

Vi skriver engagerande och säljande texter utifrån kundens behov.

FOTO

Företagsfotografering så som produkt, personal och produktionsfotografering.

FILM

Produktvideo och företagspresentations filmer.

Grafisk Design

Vi strävar efter kreativa lösningar, i en visuellt tillfredställande helhet.

LOGO

Originella handgjorda logon.

MARKNADSFÖRING

Traditionella marknadsföringstjänster.

PRINT & MÄSSA

Vi planerar och designar tryck material och mässor.

ÖVERSÄTTNING

Översättning av era texter till-från 25+ språk.

3D

3D design av produkter, planritningar och skisser.

ANIMATION

Animationer enligt kundens önskemål

AUDIOPRODUKTION

Hemsidor enligt era önskemål.

HEMSIDOR

Hemsidor enligt era önskemål.

INTERNET MARKNADSFÖRING

Marknadsföringstjänster på internet.

SOCIAL MEDIA

Vi kan skapa, underhålla och uppdatera era sociala medie kanaler.

WEBSHOP

Vi strävar efter kreativa lösningar, i en visuellt tillfredställande helhet.

WEBBSUPPORT

Underhåll och skydd av webbsidor samt annan teknisk hjälp.

WEBSTRATEGI

Vi strävar efter kreativa lösningar, i en visuellt tillfredställande helhet.

WEBUTVECKLING

Utveckling av era webtjänster.