Vi hittar din linje

När vi gör upp Er digitala marknadsförings strategi så ser vi till att allt vi gör arbetar för samma målsättning, en enhetlig linje för att åstadkomma de resultat vi vill uppnå. Vi producerar, underhåller, upprätthåller och integrerar websidor, sociala medier, landningssidor, annonser, nyhetsbrev och sökmotoroptimering till en sammanhängande digital strategi. Mangleis Creative erbjuder allt inom internetmarknadsföring i Jakobstad och övriga Finland oavsett företags storlek eller bransch.

Styr trafik till hemsidan

Att man har en bra hemsida är A och O men det är tyvärr inte tillräckligt för att vara framgångsrik på nätet. Man kan ha världens finaste och bästa hemsida men om ingen vet om att man finns och var man finns eller inte hittar till en via sökord på google så är man tillbaka på ruta ett. Vi hjälper därför våra kunder att skapa synlighet  för sin hemsida och sina produkter eller tjänster för de målgrupper de riktar sig till genom enkla och kostnadseffektiva lösningar. Vad som fungerar och vad som inte fungerar vid internetmarknadsföring är individuellt och samma åtgärder fungera inte nödvändigtvis för alla, men genom att kombinera olika tjänster och åtgärder så når man bästa resultat.

De verktyg vi huvudsakligen använder är:

  • Onsite och Offsite sökmotoroptimering
  • Sponsrade länkar
  • Google adwords
  • Nyhetsbrev och kampanjer
  • Bloggare
  • Marknadsföring via Sociala medier
  • Google Analytics och andra Google verktyg
  • Sociala medier

Ta kontakt och berätta mer om era internetmarknadsförings och sökmotoroptimerings behov!

Från idé till resultat

Hur vi använder oss av de olika formaten, kanalerna och innehållet beror givetvis helt på vad Ert företags målsättning är, vad ni vill uppnå och till vem ni riktar det. Vi finns med från början till slut, från idé till planering, strategi, innehållsproduktion till lansering och uppföljning samt analysering av resultatet. Mangleis Creative är en reklambyrå som erbjuder bl.a. internetmarknadsföring i Jakobstad och övriga Finland.

Kostnadseffektivt sätt att få resultat

År för år så ökar Internetmarknadsföringen och tar andelar från traditionell marknadsföring så som tidningar, reklamblad, TV och radio. För att få styrt trafik till hemsidan krävs det tid och resurser för att den skall fungera på ett ändamålsenligt sätt, att öka försäljningen, informera kunder, vara en mötesplats mellan företag och kund samt stärka varumärket. Genom att satsa resurser på internetmarknadsföring så kan man nå potentiella kunder som söker efter just det du erbjuder  samtidigt som man kan spara in på andra marknadsförings kanaler. Internetmarknadsföring är ett av de mest kostnadseffektiva metoderna av marknadsföring, man når ut till nya samt befintliga kunder samt generar försäljning, oftast utan att ett enda telefonsamtal har blivit ringt eller mail skickat.

För internetmarknadsföring i Jakobstad finns det hjälp nära till hands 

På vår sida hittar du mer information om olika metoder, strategier och kanaler vi använder oss av för internetmarknadsföring. Google Adwords, sökmotoroptimering, Google Analytics, nyhetsbrev etc. finns det mycket mer att berätta om men för att hålla texten någorlunda kort så svarar gärna på frågor ni har om internetmarknadsföring och annat, kom in på en kaffe, ring ett samtal eller skicka ett mail så förklarar vi utförligare samt svarar på frågor ni har. Förhoppningsvis kan vi tillsammans rita upp en strategi för hur ni skall nå ut till Era kunder och skapa den internetnärvaro som ni förtjänar.

Tillbaka till digitalbyråtjänster