One fit. Size all.

Att hemsidor är responsiva är numera ett måste liksom att hemsidorna är användarvänliga. Och enligt de senaste nyheterna från Google så kommer de även att favorisera mobilanpassade sidor. De hemsidor och weblösningar vi skapar är därför alltid mobilanpassade, responsiva samt användarvänliga och givetvis visuellt tillfredställande. Därför fungerar din hemsida alltid oavsett om besökaren surfar via telefon, platta, laptop eller stationär dator samtidigt som den ser modern och fräsch ut. Mangleis Creative erbjuder produktion av hemsidor i Jakobstad och övriga Finland. Tag kontakt för mer information!

Vi bygger i WordPress

Det verktyg vi använder oss mest av när vi gör hemsidor är Wordpress, och vi är inte de enda som gör så för 25% av alla websidor är uppbyggda i Wordpress läs mer här:  Wordpress är populärt av flera orsaker: det är flexibelt och kraftfullt och är utformat med slutanvändaren i åtanke och därför mycket lätt att uppdatera själv. Wordpress möjliggör även användningen av så kallade plugins som förenklar sökmotoroptimeringen, integreringen av olika verktyg, e-handelslösningar, nyhetsbrev, sociala medier etc. Efter att vi har designat och skapat Er hemsida och ni i fortsättningen vill uppdatera hemsidan själva så kan vi visa hur det går till, det är mycket enkelt. Vi kan givetvis även sköta om uppdateringarna för Er. Om ni av någon anledning föredrar en hemsida uppbyggd i något annat CMS system så fixar vi givetvis även det, inga problem. Om ni söker någon som kan göra hemsidor i Jakobstad så har ni kommit rätt!

Vi skapar webben! 

Varje kund är unik och därför är alla weblösningar vi skapar unika och anpassade enligt just era behov, värderingar och önskemål. Oavsett om ni behöver en hemsida för att presentera ert företag, en webshop var ni kan sälja produkter eller tjänster eller en kampanjsida för att marknadsföra en specifik idé eller produkt så kan vi hjälpa er igenom hela processen från start till mål.

Vi levererar helhetslösningar för webben! 

Vi kan allt som rör hemsidor och weblösningar, allt från registrering av domännamnet till webdesign, produktion av material för hemsidan, webshop, sökmotoroptimering, e-post adresser osv. Våra kostnadseffektiva lösningar ger dig mer för pengarna. Vi erbjuder allt från färdiga paket till skräddarsydda lösningar utifrån ert behov, var vi sätter större fokus på färger, funktioner och andra detaljer som är anpassade för just er och er målgrupp. Vi sätter hög fokus på användarvänlighet och att det skall vara lätt att att uppdatera sidan enkelt och smidigt med eller utan vår hjälp. För alla era behov av webdesign och hemsidor i Jakobstad så står Mangleis Creative till Ert förfogande!

Trafik

Det räcker dock tyvärr inte att endast skapa en hemsida om ingen besöker den eller ännu värre att ingen hittar den via google sökningar. Sökmotoroptimering, Ad-words och google analytics samt andra verktyg tillsammans med diverse olika marknadsförings strategier har blivit mer eller mindre ett måste för att synas i google sökningarna. Vilka verktyg och lösningar som behövs beror lite på vad Ert mål med hemsidan är, och det kan vi tillsammans reda ut och skapa den lösningen som passar Era ändamål bäst.

Ta kontakt och berätta mer om era webbdesign behov!

Tillbaka till digitalbyråtjänster