Företagsfotografering i Jakobstad

Att en bild säger mer än tusen ord är ett uttjatat uttryck men mer aktuellt än någonsin tidigare då bilder och speciellt högkvalitativa bilder är ett måste för att sälja och speciellt om man säljer på nätet. Det behövs bilder för produktblad, personalfoton, produktfoton och produktionsfoton till hemsidan, nätbutiken, broschyrer, rollups, Instagram, Facebook etc. och desto bättre kvalitet desto större chans att en potentiell kund köper av just dig. Bilder säljer och bra bilder säljer mer! Mangleis Creative erbjuder företagsfotografering i Jakobstad som får Era bilder att stå ut från mängden.

Kunderna vill ofta ha en mer personlig kontakt med företaget än tidigare så om man även kan erbjuda olika vinklar, närbilder, bilder av produkten i användning, produktionsstadiet, transport kedjan och bilder av de som tillverkar produkten så blir kontakten starkare. Desto mer dokumentation över processen och företaget man har i form av bilder(och video) desto bättre. MEN om bilderna är pixeliga, suddiga, dåligt ljussätta, dålig kompositon eller allmänt röriga så kan det i värsta fall göra mer skada än nytta.

Produktfotografering

Vi erbjuder professionell produktfotografering till konkurrenskraftiga priser. Vi har tillgång till en modern studio vid behov men kommer gärna över med vår mobila fotostudio för att fotografera era produkter på plats och ställe vid mån av möjlighet.

Inom kort kan vi även erbjuda 360° fotografering  av produkter med hög resolution för den bästa möjliga upplevelsen för kunden. Det innebär att kunden kan snurra på produkten i 360° i t.ex. webbshoppen för att kunna se den från alla håll och vinklar och därmed få en bättre uppfattning om produkten i sin helhet.

Bildbehandling

Bilder och fotografier är A och O när man planerar tryck och hemsidor. Det är dock inte alltid så lätt att hitta lämpliga bilder av tillräcklig kvalitet. Vi har erfarenheten och expertisen för att hjälpa Er förverkliga Era idéer samtidigt som vi kontrollerar och anpassar bilderna för dess användningsområde. Rörlig bild blir allt mer viktig i marknadsföringen och är ett ypperligt sätt att stå ut från mängden och skapa en personlig kontakt med sina kunder.

Läs mer om våra film tjänster här:

Vi erbjuder även avancerad bildbehandling och redigering av foto och film. Vi redigerar ljus, färger, kontrast och kan sätta till texter eller ta bort störande element eller frilägga objekt som sedan går att sätta in i valfri miljö och på så sätt framhäva produkten och skapa en mer säljande bild. I vissa fall kan man använda sig av bildbanker men egna bilder är nog att föredra i 9/10 fall. Vi utför givetvis fotograferingen men kan även söka upp lämpliga bilder från databaser.

Mangleis Creative erbjuder företagsfotografering i Jakobstad såväl som video och bildbehandlings tjänster.

Ta kontakt och berätta mer om era foto behov!

TILLBAKA TILL REKLAMBYRÅTJÄNSTER